Uloga Republike Srpske u porazu Bajdena na sljedećim izborima ili 10 koraka do nezavisnosti

Nakon što je Milorad Dodik javno obećao da će proglasiti nezavisnost Republike Srpske, ako Tramp ponovo postane predsjednik Sjedinjenih Američkih država, smislio sam 10 koraka da Bajdena svrgnemo sa vlasti.

Korak 1. Organizovati u SAD Islamsku zajednicu Republike Srpske i na taj način približiti se američkim muslimanima i promovisati ideje kojima se podriva ugled Bajdena.

Korak 2. Pare koje trošimo na lobiranje u SAD preusmjeriti za rad Islamske zajednice Republike Srpske jer od sadašnjeg lobiranja nemamo nikakve koristi.

Korak 3. Naš najpoznatiji lobista Obrad Kesić da pređe na islam i da se proglasi za reisa Islamske zajednice Republike Srpske.

Korak 4. Bošnjačke ministre u Vladi Republike Srpske poslati na šetomjesečnu turneju po SAD s ciljem pridobijanja američkih muslimana za našu stvar. Izostanak sa posla Zlatana Klokića, Senke Jujić, Denisa Šulića i Selme Čabrić neće se ni osjetiti, a mogu biti od koristi Trmpu. Poseban akcenat staviti na patnje ministra Šarenića, koji je kao Bošnjak, a samim tim i musliman, na američkoj crnoj listi.

Korak 5. Mlade lavove SNSD-a Mazalicu, Petrovića, Kovačevića, poslati u izborni štab Republikanaca, da im pokažu svaku vrstu predizbornih marifetluka, teoriju i praksu kapilarnih glasova i šta su onomad naučili na silnim edukacijama kroz koje su prošli. Ljepojevića metnuti kao glavnog stratega i hroničara kampanje.

Korak 6. Donaldu Trampu dodijeliti Orden RS na ogrlici, kao što smo ga dodijelili i Putinu.

Korak 7. Milorad Dodik da da intervju Takeru Karlsonu, Vučić ili Orban imaju konekciju, u kojem bi objasnio američkim muslimanima pogubnost neoliberalizma, LGBT ideologije i ljudskih prava. Takođe bi im Dodik mogao objasniti i fantastičan položaj muslimana u Rusiji i Republici Srpskoj. Kad je već u Republici Srpskoj Karlson bi mogao uraditi i intervju sa Dževadom Galijaševićem koji bi im pomogao da razluče dobrog od loših muslimana i prikaže bosanske muslimane kao islamske fundamentaliste.

Korak 8. Osnovati RTRS na engleskom jeziku, a uređivačku politiku prekopirati sa TV Igman. Sve to promovisati putem društvenih mreža.

Korak 9. Napraviti dokumentarac o poslednjem ratu u kojem se promovisao stav da su se Srbi još od 1389. godine borili protiv Novog svjetskog poretka i islamskog fundamentalizma, baš kao što se protiv toga bori i Donald Tramp.

Korak  10. Baja Mali Knindža da snimi CD sa ilahijama i kasidama koje ćemo nemilice reklamirati na američkom tržištu.

Morate priznati da je plan paklen.

1 komentar

 1. Da…kroz salu eto savremenog ideologa poznat kao autor “NACERTANIJA”
  Da te pitam covjece…ko te placa da ovako “dobru” namjeru srocis?
  Tvoja dobrota ili je to zlo iz posljedice dobrote?

  No dobro…lako je voditi monolog ali…dijalog ne volis koliko sam spoznao tvoj princip karaktera.
  To je slicno aktu lovca koji nosi trofej u obliku ubijene prepelice i objasnjava slusateljima karakter PREPELICE kako bi ih lovcem usavrsio.Nema tu dijaloga vec autoritet struke usavrsava znanost ubijanja.

  Valahi si ti razuman covjek samo…samo razumjeti vjestinu i metode ubijanja prepelica nije uslov da jato prepelica prezivi dok je LOV na njih obznanjen.

  No…i takav si mi prihvatljiv.

Komentariši