Šukni im ga Šukalo

Sindikat uprave Srpske najavio protest za 29. septembar u Banjaluci, jer Vlada nije ispoštovala dogovore o povećanju plata, to znači da bi na proteste trebali izaći ljekari, policija, medicinske sestre i ostali.

U cilju kontrole štete ili sprečevanja protesta na Alternativnoj televiziji odmah se pojavila vijest pod naslovom „Šukalo potvrdio da su predstavnici Sindikata pozivani u američku Ambasadu“.

U tekstu se kaže „Nakon što se u pojavila informacija da su pojedini predstavnici sindikata iz Republike Srpske pozivani u strane ambasade gdje su im navodno nudili određena sredstva i projekte s ciljem organizovanja protesta i stvaranja bunta, predsjednik Samostalnog sindikata radnika u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Republike Srpske Željko Šukalo to je danas i potvrdio, rekavši da je on dobio taj poziv.“, a onda dodaju „Dobio sam tri poziva iz američke Ambasade, nisam se odazvao ni na jedan i smatrao sam da u ovom vremenu nije moje da sjedim sa takvima“, rekao je Šukalo novinarima u Banjaluci.“

Pošto u ovoj vijesti nije naveden izvor informacija, možemo pretpostaviti da je to ekskluzivna informacija Alternativne televizije.

A onda stiže demant od Bože Marića, predsjednika Sindikata uprave Republike Srpske koji je kazao…

„Simptomatično je da baš SRNA i RTRS imaju tu informaciju. Znate šta mi je rekla novinarka SRNE, pa našla na društvenoj mreži.“

Kao što vidimo krug stranih plaćenika, izdajnika i agenata se svakim danom sve više proširuje i što nam govori da je krajnje vrijeme da dobijemo zakon o stranim agentima.

Ipak, moram da odam priznanje novinarima RTRS-a, SRNE i Alternativne televizije koji su se imali hrabrosti da ljekare, medicinske sestre i policajce izjednače sa nama nevladinićima i dovedu u pitanje njihov patriotizam, profesionalnost i iskrenost.  

Valja sutra predati knjižicu na šalter ili saobraćajnu nekom od tih ljudi i očekivati profesionalni odnos prema njima, kada ga oni nemaju.

Ovdje ima elemenata da Tužilaštvo u Republici Srpskoj reaguje po službenoj dužnosti, jer ako među policijom i ljekarima imamo izdajnike i strane plaćenike, najebali smo.

Što se tiče klevete, vjerujem da bi gospodin Šukalo, predsjednik Sindikata radnika u zdravstvu, mogao uzeti fine pare i šuknuti ga do balčaka pomenutih medijskim kućama.

A što se tiče samog protesta, vidimo se 29. septembra u parku Mladen Stojanović da lagano prošetamo do centra, jer to se zove solidarnost, a moram opravdati i pare koje dobijam od Amerikanaca, Britanaca, Nijemaca, Soroša i svih drugih neprijatelja Republike Srpske.

2 komentara

 1. Prisjetih se jedne price koja kruzi narodom a objasnjava nepromjenljivost karaktera.
  Prica se ,svakoko, odnosi na ljudski rod paje to elegoricno ispricano.Covjek nastoji razumjeti Smrt i njegovu suprotnost .Tim povodom se ljudsko iskustvo ovako ispisuje:

  -Smrtonosni Pauk
  Zamoli to malo a otrovno stvorenje ,Pauk,zabu da ga prenese preko rijeke,bosanske,na drugu stranu rijeke.Jednu obolu je sasvojom mrezom umrezio sad trazi sebe iz karaktera na drugoj obali.
  Zaba odgovora na molbu:
  -kako da ti ispunim zelju kad ces me otrovati dok te nosim na svojim ledjima?
  Smrt odgovara:
  -Zasto bi ubila tvoju dobrotu kada mi cinis uslugu? Ne sumnjaj u moju zahvalnost…bozija zabo.
  Zaba svoju sumnju ubi sa svojom dobrotom i natovari Smrt,tj,Pauka,na svoja ledja
  Kad je dosla na obalu smrtonosni pauk izluci svoj otrov kroz svoju mrezu pipaka i Zaba uginu.Dobila je Smrt kao nagradu za dobrotu.
  Karakter je nepromjenljiv…ostavio je poruku otrovni Pauk.
  Dakle…sta je Dodik,onaj Drekavac Vukanovic ,Jelena,Drasko Stani-Vuk-ovic i niz otrovnih paukova drugo nego Smrt koja se hrani smrcu a uzgajana u Basti Dobra…bosanskog.

Komentariši