Zašto ovo radite Banjaluci?

Dragi SNSD-ovci i ostali koalicioni miševi mekinjaši,

Samo da vam javim  da sam primio k znanju vaš odnos prema  budžetu grada Banjaluke za 2021. godinu, u odnosu na 2020. godinu  i da vas zamolim da se uozbiljite i ne zajebavate sa bužetom za 2022. godinu.

Ako sam dobro razumio, a mislim da jesam, grad Banjaluka je 2020. godine za investiciono održavanje gradskih saobraćajnica imao na raspolaganju 728 000 КM, da bi to 2021. godine bilo smanjeno na 50 000 КM.

U 2020. godini za modernizaciju gradskih makadamskih saobraćajnica izdvojeno skoro 500 000 KM, a ove godine za tu namjenu novca nije bilo.

Za zimsku službu  u budžetu je bilo predviđeno 1 100 000 KM, ali je amandmanima skupštinske većine sa ove stavke skinuto 400 000 KM i ostalo je tek 700 000 KM.

Nekada je grad Banjaluka za čišćenje grada odvajao 3 500 000 KM, a ove godine amandmanima na predloženi budžet taj iznos je umanjen na 2 700 000 KM, što je umanjenje od oko 800 000 KM.

Ovaj grad je nekada na zelenilo trošio i do 2 000 000 KM, da bi ga vi u 2021. godini prepolovili.

Ovo što radite oko novog parka mnogo je glupo, eto da ne bude da vam nisam rekao.

Da li ste svejsni da na ovaj način sami sebi pucate u nogu?

Dragi SNSD-ovci i ostali koalicioni miševi mekinjaši, nemojte da potcjenjujete inteligenciju Banjalučana i mislite da oni ne znaju šta radite. 

Mali je ovo grad i sve se zna.

Banjaluka će preživjeti rupe na putevima, lišće na trotoarima, pune kontejnere i snijeg na putevima, ali nisam siguran da ćete, ako ovako nastavite, na sledećim izborima dobiti upola glasova koliko ste dobili na prošlim izborima.

Ovako pokvarenu igru ne može kompenzovati ni stranačka infrastruktura, ni mediji koji rade za vas, ni RTRS, niti Milorad Dodik.

Ovo što vi radite Banjaluci je nepojmljivo, neprihvatljivo i neoprostivo.

Politika nije kažnjavanje građana zato što nisu izabrali vašeg gradonačelnika.

Politika je da nas ubijedite da su vaše ideje bolje od Stanivukovićevih, da su vaši ljudi sposobniji od Stanivukovićevih i da to pokažete na djelu.

Imali ste 15 godina da od Banjaluke napravite šta želite i napravili ste šta ste napravili,  sada je vrijeme da pustite druge da to pokušaju.

Zato im je potreban budžet.

P.S. I da, ovo što radite sa mostom u Obilićevu je baš odvratno. Imaćemo to na umu u septembru 2022. godine.

1 komentar

  1. Pokusavate privesti pameti raspamecene.To je u naravi dobra ali…ta narav ne vlada ljudskim amoralom dok neznanje i prljavstina karaktera vlada u ime dobra koji je zakljucan strahom,ili kukaviclukom-sve -jedno, ,i jos ponecim,od valdara tame .

Komentariši